werken bij excellent chauffeursdiensten

De ideale baan

Werken bij

×

Op zoek naar een flexibele bijbaan naast jouw studie? 

Heb je rij ervaring, beschik je over een representatief voorkomen, een comfortabele rijstijl en ben je flexibel inzetbaar en servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als (student) chauffeur rij je veelal zakelijke klanten naar verschillende locaties door heel Nederland in de auto van onze opdrachtgever.  Daarnaast zul je ingezet worden op toffe events, zoals bijvoorbeeld Formule 1 Zandvoort. 

Een dag is nooit hetzelfde en je kunt zelf flexibel ingezet worden op de momenten dat het voor jou past. Tijdens wachttijd kun je studeren en deze wachttijd wordt ook nog eens doorbetaald. 

Vul ons sollicitatieformulier hieronder in of stuur je CV en motivatiebrief per email naar info@excellent-chauffeursdiensten.nl. Solliciteer nu en dan zien wij je snel voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor! 

Sollicitatieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
excellent uw betrouwbare partner

Altijd een passende oplossing

Contact met Excellent Chauffeursdiensten

Voor ieder mobiliteitsvraagstuk bieden we bij Excellent Chauffeursdiensten een passende oplossing. Spreekt exclusief privé vervoer u aan, voor uzelf of voor uw gasten bij een event? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor persoonlijke aandacht, perfecte service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Excellent Chauffeursdiensten op maat!

Neem contact op