Veelgestelde vragen chauffeur

Voor al uw antwoorden

Veelgestelde Vragen

Vraag offerte aan
×

Veelgestelde vragen

Hoe reserveer ik een chauffeur?

U kunt een chauffeur reserveren door een email te sturen naar ons kantoor via info@excellent-chauffeursdiensten.nl, het contactformulier op onze website in te vullen of ons te bellen op 088 777 24 24. Wij streven ernaar om, tijdens kantooruren, binnen een uur te reageren. U kunt altijd even bellen om het één en ander te bespreken.

Hoe betaal ik voor een rit?

Achteraf ontvangt u van ons een gespecificeerde factuur per email, wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen.

Kan ik een boeking kosteloos annuleren?

U kunt uw boeking tot 12 uur voor aanvang rit kosteloos annuleren.

Wat zijn de voordelen van een privé chauffeur?

Door gebruik te maken van een privé chauffeur van Excellent kunt u reistijd omzetten naar effectieve werktijd. Onze chauffeurs zijn 24/7 flexibel inzetbaar en brengen u veilig en comfortabel van A naar B. Dit geeft u rust en de gelegenheid om uw volgende afspraak voor te bereiden. U hoeft niet zelf te zoeken naar parkeerruimte en bespaart bovendien parkeerkosten. Daarnaast kan uw chauffeur ingezet worden voor boodschappen tijdens wachttijd.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is altijd opgebouwd uit de reistijd naar en van start- en eindlocatie, de daadwerkelijke rijtijd en wachttijd tussendoor. Reiskosten (OV), vergoeding eten/ drinken en andere met de uitvoering van de opdracht verband houdende onkosten zullen wij doorberekenen op basis van nacalculatie.

Is het mogelijk last minute een chauffeur te boeken?

24 uur van tevoren garanderen wij de inzet van een chauffeur, uiteraard doen wij ons uiterste best een chauffeur beschikbaar te hebben bij een aanvraag op de dag zelf. De ervaring leert dat dit bijna altijd wel mogelijk is.

Is er een minimaal aantal uren dat in rekening gebracht zal worden?

De minimale afname van uren is drie uur.

Is het mogelijk bij een volgende boeking weer dezelfde chauffeur te krijgen?

Wij kijken altijd terug wie er eerder naar tevredenheid voor u heeft gereden. Wij zoeken altijd naar de juiste match en proberen zoveel mogelijk dezelfde chauffeur in te zetten.

Wanneer is de planning van kantoor bereikbaar?

Onze chauffeurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar. Ons kantoor is op kantoordagen telefonisch en per email bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Voorafgaand aan de opdracht ontvangt u van ons een bevestiging met de gegevens van uw chauffeur. U kunt dus ook altijd rechtstreeks contact opnemen met uw chauffeur bij een wijziging of aanpassing.

Andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag dan gemakkelijk via ons formulier hieronder of bel ons op 088 777 2424. We helpen je graag verder.

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons excellent chauffeursdiensten wij

Altijd een passende oplossing

Contact met Excellent Chauffeursdiensten

Voor ieder mobiliteitsvraagstuk bieden we bij Excellent Chauffeursdiensten een passende oplossing. Spreekt exclusief privé vervoer u aan, voor uzelf of voor uw gasten bij een event? Neem dan contact met ons op. Dit kan ook een dag van tevoren en wellicht op de dag zelf nog. Wij staan voor persoonlijke aandacht, perfecte service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Excellent Chauffeursdiensten op maat!

Neem contact op