Wie-zijn-wij-excellent-chauffeursdiensten

Wie zijn wij?

Meer dan 20 jaar geleden is Excellent Chauffeursdiensten opgericht door eigenaar Sander Mol. Met ritten in binnen- en buitenland is Excellent Chauffeursdiensten hét toonaangevende chauffeursbedrijf in Nederland.

Contact
×

Uw betrouwbare partner

Flexibel inzetbaar

Meer dan 20 jaar ervaring

Altijd een passende oplossing

Persoonlijke dienstverlening

Perfecte service en kwaliteit

Ons verhaal

Excellent Chauffeursdiensten is al meer dan 20 jaar hét meest toonaangevende chauffeursbedrijf van Nederland.

Opgericht vanuit zijn studentenkamer door Sander Mol. In de jaren daarna verder uitgebouwd samen met drijvende krachten Richard Staarman, Ralph Bierman en Simone van den Berg.

Wij bieden privé- en studentchauffeurs, verzorgen valet parking, shuttle services tijdens grootschalige events, autotransporten over de weg in binnen- en buitenland en meer. Onze focus ligt op het dagelijks ontzorgen van onze klanten, 7 dagen per week.

Wij onderscheiden ons door ons persoonlijke en servicegerichte contact gecombineerd met een uitstekende kwaliteit van dienstverlening, betrouwbaarheid en flexibele inzet.

Ons kantoor is gevestigd in Leusden. Met een pool van ongeveer 150 chauffeurs verspreid over alle grote steden van Nederland, garanderen wij een landelijke dekking en een snelle respons. Onze chauffeurs op de weg en ons team op kantoor vormen het waardevolste kapitaal van onze organisatie. Trots zijn we op de inzet en toewijding die zij tonen, dag in dag uit.

Het is onze passie om invulling te geven aan uw mobiliteitswensen en uw verwachtingen te overtreffen. Uw tevredenheid is onze grootste beloning.

 

Ons team

sander mol excellent chauffeursdiensten
Sander Mol – Founder
richard staarman excellent chauffeursdiensten
Richard Staarman – Projectmanager
ralph bierman excellent chauffeursdiensten
Ralph Bierman – Projectmanager
simone van den berg excellent chauffeursdiensten
Simone van den Berg – Officemanager
Over ons excellent chauffeursdiensten wij

Altijd een passende oplossing

Contact met Excellent Chauffeursdiensten

Voor ieder mobiliteitsvraagstuk bieden we bij Excellent Chauffeursdiensten een passende oplossing. Spreekt exclusief privé vervoer u aan, voor uzelf of voor uw gasten bij een event? Neem dan contact met ons op. Dit kan ook een dag van tevoren en wellicht op de dag zelf nog. Wij staan voor persoonlijke aandacht, perfecte service, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Excellent Chauffeursdiensten op maat!

Neem contact op