Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Diensten > VIP Vervoer

VIP Vervoer

Wanneer de gelegenheid er om vraagt, staan onze privé-chauffeurs u graag bij met het vervoeren van uw VIP's. Wij het vervoer, ú de credits. Dat verstaan wij onder VIP vervoer. Onze chauffeurs zijn ervaren in het omgaan met mensen die een hoog kwaliteitsniveau gewend zijn, niet alleen bekende mensen zijn VIP's ook uw belangrijke relatie is voor ons een VIP.  

 Er zijn diverse redenen om VIP vervoer in te schakelen. U organiseert bijvoorbeeld een seminar en wilt uw sprekers netjes laten ophalen en thuisbrengen zodat ze zich kunnen voorbereiden en na afloop een glas wijn kunnen drinken. Stel, u gaat trouwen en uw wilt uw grootouders naar huis laten brengen door een betrouwbare partij. Dit is VIP vervoer waar u zich geen zorgen over wilt maken. Wij nemen u deze zorgen graag uit handen en bieden u onze service aan. Wij zorgen ervoor dat een ervaren chauffeur zich als een gastheer opstelt en uw VIP de gewenste behandeling geeft.

Wij zijn ervaren als het gaat om omgang met bekende en minder bekende VIP's, bij ons staat betrouwbaarheid en discretie hoog in het vaandel. Als het gaat om privé informatie of contact met VIP's moet u op ons kunnen vertrouwen en er op kunnen rekenen dat dit bij ons in goede handen is.

Enkelen VIP's die van ons VIP vervoer gebruik hebben gemaakt en we als referentie kunnen noemen zijn, Shakira, Richard Gere, Jean Paul Gaultier, Al Gore, the Eagles, oud presidenten van Spanje en Mozambique en anderen.

 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.