Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Diensten > Valet Parking

Valet Parking

Uw gasten worden op hun wenken bediend wanneer een representatieve chauffeur de auto bij aankomst parkeert en bij vertrek weer keurig voorrijdt. Netjes voor de deur, met de auto veilig geparkeerd: Valet parking. Bij meerdere evenementen zijn we ingezet voor de valet parking, variërend van 10 tot 650 auto's.

 Een van onze gastheren spreekt de arriverende gasten aan en vraagt netjes toestemming om de auto te mogen parkeren. Uw gasten stappen recht voor de deur uit de auto en onze chauffeurs parkeren de auto op het aanwezige parkeerterrein. We zorgen ervoor dat alle auto's ruim en netjes geparkeerd worden en bergen de sleutels op in een van onze sleutelkluizen op het parkeerterrein. Wanneer uw gasten wensen te vertrekken kunnen ze de gastheer voor de deur aanspreken, hun autonummer overhandigen en zullen wij de juiste auto binnen enkele minuten voor rijden. Tijdens onze valet parking dragen we ook zorg voor de bewaking van de auto's en het parkeerterrein.

Valet parking geeft een exclusieve uitstraling aan uw gasten en u weet zeker dat op het parkeerterrein en de toegangswegen geen opstoppingen ontstaan door verkeerd geparkeerde auto's. Wij dragen zorg voor alle benodigdheden om ons werk uit te voeren zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt, we rekenen alleen de daadwerkelijke uren dat onze chauffeurs aanwezig zijn zonder extra managementkosten of opstartkosten.

 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.