Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Uw Chauffeur

Uw chauffeur; 24 Uur per dag, 7 dagen per week

Onze chauffeurs zijn betrouwbaar en representatief. Na een zorgvuldige selectie worden ze in de praktijk getraind met het omgaan met de extreme drukte op de Nederlands snelwegen. Dit houdt in dat ze onder elke omstandigheid kunnen anticiperen en reageren op lastige verkeerssituaties en, zonder dat u het merkt, deze veilig en verantwoord kunnen oplossen. Files? Uw chauffeur weet de alternatieve route en zorgt er voor dat u op tijd op uw afspraak arriveert, de file problematiek in Nederland is geen excuus, maar een gegeven!

 

Het team van Excellent Chauffeursdiensten B.V. is ook op uw evenement een partner om op te bouwen. Onze medewerkers zullen uw opdracht zeer serieus uitvoeren en u, als organisator/producent, hoeft zich geen moment zorgen te maken over het uitvoeren van de aan de chauffeurs toevertrouwde taken. Een Excellent chauffeur begrijpt dat het gaat om uw event en uw klanttevredenheid.

 

Uw chauffeur is prettig in de omgang, vakbekwaam, professioneel en correct.

 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2020 Excellent Chauffeursdiensten B.V.