Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Diensten > Thuisbrengservice

Thuisbrengservice

Rijdt u liever niet zelf terug? Bijvoorbeeld na een zakendiner of intensieve werklunch? Met onze thuisbrengservice meldt onze chauffeur zich op de afgesproken tijd en plaats en brengt u veilig naar uw bestemming. Thuisbrengservice is een uiterst comfortabel slotstuk van uw avondje uit of uw zakendiner. U kunt met een gerust hart genieten van een goed glas wijn tijdens uw diner of relaxed verder napraten met uw gasten als onze chauffeur u met uw eigen auto naar huis brengt.

 

 De thuisbrengservice is een aanrader als u prijs stelt op comfort, stijl en veiligheid. Bij een goed diner hoort een goede wijn en laten we het maar zo noemen als het is; het is niet ontspannen dineren als u net die heerlijke wijn-spijscombinatie proeft maar u nog moet rijden. Dat alcohol en verkeer slecht samengaan is uiteraard bekend. De kosten voor onze thuisbrengservice zijn vaak maar een fractie van de kosten van een goed diner om over de kosten van alcohol en verkeer nog maar te zwijgen. Onze thuisbrengservice is er helemaal op gericht dat u er alleen maar gemak van heeft en niets aan flexibiliteit hoeft in te leveren. U rijdt met uw eigen auto naar het restaurant en op de tijd dat u dat wenst meldt onze chauffeur zich om u naar huis te rijden. Als u nog niet zover bent wacht onze chauffeur rustig en discreet tot u naar huis wilt. Thuis aangekomen wordt u voor de deur afgezet en uw auto geparkeerd, de chauffeur zal op eigen gelegenheid zijn weg vervolgen. 


Alleen maar gemak en een aanvulling op uw avond uit, dat is onze thuisbrengservice.

 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.