Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Diensten > Shuttleservice

Shuttleservice

Maak het uw personeel, gasten, klanten of relaties gemakkelijk. Wij vervoeren ze graag tussen de parkeergelegenheid en een opgegeven locatie. Wij kunnen de shuttledienst zo inrichten als u wilt, met luxe limousines, kleine personen busjes of grote (luxe) touringcars. Het doel van een shuttledienst is uw gasten op een comfortabele manier laten genieten van uw evenement.

 Dames op hakken laat u niet graag ver lopen en ook mooie kostuums worden niet mooier in een oer-Hollandse regenbui. Om het risico te vermijden dat de sfeer voor aanvang al in het water valt is de inzet van shuttleservice onmisbaar. Onze shuttleservice is voor u opgebouwd uit kosten voor de vervoersmiddelen en enkele uren van onze chauffeurs. Niets meer en weinig minder, we rekenen geen vage management- of opstart-kosten. Onze uitgangspositie is om u als klant te verzorgen en te behouden.
Als uw event geslaagd is en alle gasten door de shuttleservice tevreden bij hun auto of hotel worden afgezet betaald deze service zich terug aan u omdat de credits u ten deel vallen. Wij de service, u de complimenten!

Een mooie uitbreiding van een shuttleservice is onze thuisbrengservice, onze chauffeurs zijn al ter plaatse dus tegen een relatief kleine meerpijs laat u iedereen op niveau naar huis of hotel brengen.

 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.