Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Diensten > Prive Chauffeurs

Privé Chauffeurs

De privé chauffeurs van Excellent Chauffeursdiensten B.V. staan dag en nacht voor u klaar. Heeft u een lange dag in de auto of wilt u uw reistijd gebruiken om te rusten of om u voor te bereiden op uw volgende meeting dan neemt onze privé chauffeur u graag het stuur uit handen. Veilig, vlot en comfortabel, dat zijn de kernwoorden die de rijstijl van onze privé chauffeurs kenmerken.
Onze privé chauffeurs zijn:

- Representatief;
- Intern opgeleid;
- Ruim ervaren in het rijden met diverse auto's;
- Betrouwbaar en discreet;
- Uw en ons visitekaartje.

Uw privé chauffeur is bekend met de intensiteit op de Nederlandse snelwegen en daarbuiten, in het verkeer van deze dag is er geen ruimte voor onoplettendheid. Gaat u maar eens bij uzelf na hoe vaak u per dag toch nèt even dat telefoontje aanneemt of om een andere reden niet de volledige aandacht op het verkeer hebt. Onze privé chauffeurs vergroten de veiligheid van u en uw medepassagiers.

Wij hebben goede referenties met betrekking tot onze privé chauffeurs, diverse opdrachtgevers rijden dagelijks of incidenteel met onze chauffeurs. Wij delen deze referenties graag met u maar dan wel in de beslotenheid van een persoonlijk gesprek. Dit om de privacy van onze klanten te waarborgen.

 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.