Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Diensten > Parkeerbegeleiding

Parkeerbegeleiding

Een evenement kan onnodige parkeervertraging veroorzaken. Daar zit niemand op te wachten. Het is ook niet nodig wanneer u gebruik maakt van onze parkeerbegeleiding: praktisch én professioneel. Onze parkeerbegeleiders zijn correct en representatief. Desgewenst zijn ze gekleed in kostuum of in opvallende oranje hesjes.

 Wanneer u onze parkeerbegeleiding inschakelt bent u er van verzekerd dat de verkeersstromen om uw locatie in goede banen geleid worden, een en ander is ook van belang met betrekking tot onverhoopte calamiteiten. Veiligheid is een belangrijk aspect van evenementorganisatie in de laatste jaren. Parkeerbegeleiding zorgt ervoor dat de auto's precies zo geparkeerd worden als onze mensen willen, dit betekend een maximale bezetting van de aanwezige ruimte en geen opstoppingen en kans op irritatie's of schades. We bewaken gelijktijdig de reeds geparkeerde auto's en bieden u hierbij dus ook bewaking. Onze parkeerbegeleiders zijn goed herkenbaar met oranje hesjes en verlichting en communicatief vaardig in de omgang met uw gasten.

 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.