Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Over Excellent Chauffeurs

Over Excellent Chauffeursdiensten B.V.

Excellent Chauffeursdiensten B.V. is een dynamisch en fris bedrijf opgericht aan het begin van deze eeuw. Onze eerste medewerkers waren vooral een "vriendenteam" van ongeveer 8 chauffeurs. Dit aantal is ondertussen verveelvoudigd maar de vriendenmentaliteit is gebleven en een belangrijk onderdeel van onze samenwerking en uitstraling. Hierdoor hebben we in de 10 jaar dat wij bestaan een goede en exclusieve klantenkring opgebouwd.

We zijn er buitengewoon trots op dat onze klanten van het eerste uur nog steeds (dagelijks) van onze diensten gebruik maken. Veelgehoorde complimenten over ons zijn; uiterst flexibel, professioneel, prettig in de omgang en enthousiast.

Turijn 2006

 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2020 Excellent Chauffeursdiensten B.V.