Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Nieuws > Afscheidswedstrijd Mark van Bommel

Afscheidswedstrijd Mark van Bommel

Op vrijdag 19 juli speelde Mark van Bommel zijn afscheidswedstrijd in Eindhoven. Team van Bommel speelde tegen de PSV selectie. Spelers aan de zijde van van Bommel waren o.a. Ibrahimovic, Robben, Kuyt, Sneijder, Ribéry. Op verzoek van Mercedes-Benz hebben we in hun auto's het vervoer van deze VIP gasten verzorgd. Dit waren voornamelijk de transfers van de vliegvelden naar het hotel en het stadion. 
Hierbij een paar leuke filmpjes van omroep Brabant.
   

Aankomst Mark van Bommel 1

 

Aankomst Mark van Bommel 2

 

 

             

 
  
 
 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.