Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Nieuws > Sterrendiner en introductie nieuwe S-klasse bij Mercedes-Benz

Sterrendiner en introductie nieuwe S-klasse bij Mercedes-Benz

Afgelopen zaterdag 29 juni werd de Mercedes-Benz S-klasse geïntroduceerd tijdens een “Sterrendiner” bij de importeur in Utrecht. Om de gasten goed te verwelkomen hebben onze chauffeurs de Valet Parking verzorgt. Tijdens het diner werd er gesproken door Andre Kuipers, presentatie was in handen van Chimène van Oosterhout. Het VIP vervoer van deze gasten werd uiteraard ons toevertrouwd.
    
 
 
  
 
 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.