Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Nieuws > Golfkar met Chauffeur, De combinatie van A1e-rent en Excellent Chauffeursdiensten B.V.

Golfkar met Chauffeur, De combinatie van A1e-rent en Excellent Chauffeursdiensten B.V.

Een mooie aanvulling op onze parkeerbegeleiding of Valet Parking is het inzetten van chauffeurs in golfkarren van A1e-rent. Op deze manier kunt u uw gasten (droog) zonder inspanning op plaatsen af laten zetten waar auto's niet kunnen of mogen rijden. Of denk eens aan dames op hakken die over een grindpad moeten lopen, we helpen u hier graag bij. Informeer gerust eens bij ons  naar de mogelijkheden. 
Kijk hier voor het soort golfkar dat u zoekt.
 
  
 
 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.