Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Nieuws

Laaste nieuws

>Introductie Mercedes A-klasse

Eind Augustus 2012 is voor medewerkers de eerste kennismaking geweest met de nieuwe Mercedes-Benz A-klasse. Onze chauffeur hebben organisatorisch geholpen deze introductie tot een goed einde te brengen.

>VIP shuttle Modefabriek 2012

22 en 23 juli 2012 heeft de modefabriek plaats gevonden. Op verzoek van Mercedes-Benz  hebben onze chauffeurs een shuttle dienst verzorgd in en om Amsterdam. Deze service werd aangeboden aan bezoekers van deze modebeurs in de Rai in Amsterdam. 

>Valet Parking tijdens opening van Lamborghini in Leusden

Op 19 juni 2012 is Lamborghini Leusden geopend. Dit door Pon overgenomen merk is gevestigd in het Koopmanshuis in Leusden. Tijdens de exclusieve opening waarbij ook de top van Lamborghini aanwezig was werd de valet parking door onze chauffeurs verzorgd.

>Excellent organiseert Rally in 2 daagse conferentie

Na meermalen routes te hebben uitgezet voor events hebben we voor een gezelschap in een 2 dagen durende conferentie een volledige rally georganiseerd. De rode draad was "houden aan de regels en hoe om te gaan met verleidingen".
  6 7 8 9 10 11 12 
 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.