Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Nieuws

Laaste nieuws

>Logistiek begeleiden van het Pon Fleet Event

Met de komst van nieuwe merken onder de Pon vlag en de introductie van de nieuwe Volkswagen Golf VII, Audi A3, Seat Leon en Toledo en de Skoda Rapid werd er een Pon Fleet event georganiseerd op 31 oktober 2012. Opstellen van dynamische en statische auto's alsmede het begeleiden van de proefritten werd ons toevertrouwd.

>Vogue Fashion Night Out

Ze waren er met recht trots op, de mensen van Vogue Nederland hebben op 13 september j.l. voor het eerst in Nederland de Fashion Night Out georganiseerd. In de grote drukte hebben onze chauffeurs voor het eerst gereden in de nieuwe Mercedes-Benz A-klasse.

>Shuttle Service en Proefritbegeleiding in Opel Ampera tijdens de Hiswa

Tijdens de HISWA in Amsterdam hebben we namens Opel Nederland de aandacht gevestigd op de elektrisch aangedreven Opel Ampera. Prominent aanwezig naast de hoofdentree stonden de auto's opgesteld voor het maken van proefritten of om je weg te laten brengen binnen Amsterdam.

>VIP vervoer voor Audi tijdens de DTM in Zandvoort

Eind augustus was weer het jaarlijks terugkerende DTM weekend. Voor de deelnemende coureurs van Audi hebben wij in opdracht van Audi Nederland het vervoer verzorgd van coureurs en teamleden rond deze races.
  5 6 7 8 9 10 11 
 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.