Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Nieuws

Laaste nieuws

>Mercedes-Benz Dutch Fashion Awards 2012

Vrijdagavond 30 november j.l. zijn in Den Haag wederom de jaarlijkse Mercedes-Benz Dutch Fashion Awards uitgereikt. Omdat Mercedes-Benz zijn naam verbonden heeft aan dit prestigieuze mode evenement werd naast een geldbedrag voor de prijswinnaar het VIP transport verzorgd door chauffeurs van Excellent Chauffeursdiensten BV in auto's van Mercedes-Benz NL. 

>Shuttle Service en Parkeer begeleiding Naarden Vesting

Tijdens het eindejaarsevent van een van onze nationale banken welke plaatsvond in Naarden-Vesting werden 600 genodigden verwacht. Gezien de krapte van de straten en de grote hoeveelheid verkeer die dit met zich meebracht hebben we een plan bedacht in samenwerking met onze opdrachtgever om dit in goede banen te leiden.

>Chauffeur Richard als presentator

Voor het klantenprogramma Volkswagen Inclusief heeft onze chauffeur Richard bij diverse winnaars een nieuwe Volkswagen Golf VII afgeleverd. Leuke reacties en nog leukere filmpjes zijn het resultaat.

>VIP Shuttle NSRI Amsterdam namens Opel Nederland

Tijdens de North Sea Rotary Institute Amsterdam van 8 tot 11 november hebben we namens Opel Nederland een shuttle dienst verzorgt in electrische Opel's Ampera. De locatie van dit event was de Beurs van Berlage in het centrum van Amsterdam. 
  4 5 6 7 8 9 10 
 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.