Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Nieuws

Laaste nieuws

>VIP vervoer van Richard Gere namens Audi Nederland.

Afgelopen 2 dagen hebben we het vervoer van Richard Gere verzorgd namens Audi Nederland. Hij was onder grote belangstelling van Nederlandse pers aanwezig voor opnames van College Tour en de première van zijn nieuwste film; Arbitrage.

>Jean Paul Gaultier rijdt Excellent...

We hebben afgelopen week in opdracht van Audi Hoogenboom Jean Paul Gaultier gereden in een Audi A8. We hebben veel positieve reacties gehad over de chauffeur die zijn beste beentje heeft voorgezet

>Nationale Rode Kruis Gala 2012

Een goede aankomst is het halve werk. Daarom hebben we in opdracht van Spitz Congres en Events de valet parking verzorgd voor de genodigden en sponsoren van het Nationale Rode Kruis Gala 22 november j.l. in het Vredespaleis in Den Haag.

>Porsche VIP Shuttle Masters of LXRY 2012

Tijdens de Masters of LXRY beleefde de nieuwe Porsche Carrera 4S Coupé zijn beurs- première. Bovendien verzorgden zeven Panamera’s het exclusieve VIP-vervoer van de beurs. Onze chauffeurs hebben deze Panamera's bestuurd. Gedurende de dagen van deze luxe beurs in de RAI in Amsterdam kunt u ze niet gemist hebben.
  3 4 5 6 7 8 9 
 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2020 Excellent Chauffeursdiensten B.V.