Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Nieuws

Laaste nieuws

>Afscheidswedstrijd Mark van Bommel

Op vrijdag 19 juli speelde Mark van Bommel zijn afscheidswedstrijd in Eindhoven. Team van Bommel speelde tegen de PSV selectie. Spelers aan de zijde van van Bommel waren o.a. Ibrahimovic, Robben, Kuyt, Sneijder, Ribéry.

>Sterrendiner en introductie nieuwe S-klasse bij Mercedes-Benz

Afgelopen zaterdag 29 juni werd de Mercedes-Benz S-klasse geïntroduceerd tijdens een “Sterrendiner” bij de importeur in Utrecht. Om de gasten goed te verwelkomen hebben onze chauffeurs de Valet Parking verzorgd. 

>Audi Tradition

Audi heeft met Audi Tradition een event in het leven geroepen om de historie en achtergrond van het merk een podium te geven. Op 15 juni j.l. stond het buitenterrein van importeur Pon in het teken van Audi en zijn voorgaande merken. Een Concours ‘d elegance, proefritten en diverse andere activiteiten waren er te beleven door de Audi enthousiasteling.  

>VIP shuttle namens Louwman Exclusive Cars bij première van Valentino

Gisteravond hebben we in opdracht van Louwman Exclusive Cars chauffeurs geleverd voor de première van Valentino bij Tuschinsky in Amsterdam. In een Maserati Quattroporte en 2 limousines van Lexus hebben acteurs en VIP's voor de rode loper afgezet.
  2 3 4 5 6 7 8 
 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2020 Excellent Chauffeursdiensten B.V.