Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Nieuws

Laaste nieuws

>VIP vervoer tijdens ADE 2013

Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) 2013 hebben onze chauffeurs diverse DJ's en VIP's gereden voor een van de organisatoren. De opdracht betrof voornamelijk transfers tussen vliegvelden, hotels, eventlocaties etc. 

>Elle Inside Design 2013

Van 27-29 september heeft de Elle Inside Design Amsterdam plaatsgevonden. Zo'n 10.000 bezoekers hebben dit evenement bezocht. Namens Citroën Nederland hebben wij het vervoer verzorgd tussen alle verschillende locaties in de Amsterdamse binnenstad.

>Vogue Fashion Night Out 2013

Op 5 september 2013 heeft de 2e editie van de Vogue Fashion Night Out 2013 plaats gevonden in Amsterdam. Namens Mercedes-Benz Nederland hebben onze chauffeurs een shuttle service uitgevoerd in Mercedessen A-klasse en CLA-klasse tussen de PC hooftstraat en de Bijenkorf op de de Dam.

>Introductie Porsche 911

Op 4 oktober j.l. hebben we een valet parking opdracht uitgoevoerd tijdens de introductie van de nieuwe Porsche 911 Turbo, een van de meest begeerde auto'svan deze tijd.....
  1 2 3 4 5 6 7 
 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.