Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Nieuws

Laaste nieuws

>Tour de France - Grand Départ

Voor een grote fietsenfabrikant hebben we tijdens de Grand Départ van de Tour de France in Utrecht hun gasten gereden tijdens een VIP programma.

>Vervoer DTM Coureurs

In opdracht van Audi Nederland hebben we tijdens de afgelopen DTM races op het Circuit van Zandvoort het vervoer verzorgd van de Audi coureurs en teamleden.

>VIP Shuttle tijdens de AutoRAI 2015

De AutoRAI 2015 is weer achter de rug. Tijdens deze sucesvolle editie, waar meer dan 290.000 bezoekers op af zijn gekomen, hebben wij in opdracht van Audi Nederland een shuttledienst gereden voor het VIP programma in verlengde Audi's A8.

>Première ’Fifty Shades of Grey’

Op woensdag 11 februari is de film ’Fifty Shades of Grey’in première gegaan. Namens sponsor Audi Nederland heeft een van onze chauffeurs winnaar van het VIP arrangement naar deze feestelijke avond gereden in een zeer mooie (grijze) Audi S8. 
  1 2 3 4 5 
 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.