Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Locaties

Locaties

Het hoofdkantoor van Excellent Chauffeursdiensten B.V. is gevestigd in het midden van het land. Onze chauffeurs zijn gestationeerd in de meeste grote steden in Nederland waardoor we voor iedereen een chauffeur in zijn regio kunnen verzorgen. Bij ons blijven reistijd en reiskosten altijd zoveel mogelijk beperkt. 
 
U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar info@excellent-chauffeursdiensten.nl, te bellen met 088 777 24 24 of hier te klikken voor het direct doorgeven van een opdracht danwel aanvragen van een offerte. Wij zullen u altijd zo spoedig mogelijk beantwoorden.
 
 
 
 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2020 Excellent Chauffeursdiensten B.V.