Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Locaties > Chauffeursdiensten Den Bosch

Chauffeursdiensten Den Bosch

U zoekt een privé chauffeur in Den Bosch? Welkom bij Excellent Chauffeursdiensten B.V! Graag leveren wij u een chauffeur in Den Bosch en omgeving (Rosmalen, Vught, St. Michelsgestel, Waalwijk, Heusden, Zaltbommel, Maasdriel, Buren, Geldermalsen, Veghel, Woudrichem, Sint-Oedenrode, Loon op Zand, Oisterwijk en Drunen, Boxtel etc.)

 

Als nieuwe klant bieden wij u ter kennismaking een introductietarief van € 13,50 per uur exclusief 21% BTW. Dit als cadeautje omdat we het waarderen dat u met ons wilt samenwerken. Neem contact met ons op of reserveer direct uw chauffeur via deze website.

 

 

Excellent chauffeursdiensten heeft jarenlange ervaring en staat garant voor kwaliteit en persoonlijke dienstverlening. Ervaar zelf het gemak. Bijvoorbeeld van een directie- of privé- chauffeur.

 

Ook op het gebied van evenementenvervoer heeft Excellent haar sporen verdiend. Wij denken graag met u mee hoe uw evenement een absoluut succes wordt. Van valet parking tot VIP vervoer, van parkeerbegeleiding tot een shuttle service. Geef uw evenement net die finishing touch.

 

Van welke dienst u ook gebruik maakt, Excellent staat voor persoonlijk contact, discretie en perfectie. Niet voor niets maken klanten van het eerste uur nog wekelijks gebruik van onze diensten.

 

Wij denken graag met u mee wanneer uw verzoek een Excellente behandeling vereist.

 

 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.