Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Kennismakingstarief

Kennismakingstarief

U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor een gunstige prijs; wel de beste, niet de duurste! Om u kennis te laten maken met onze organisatie en u te verwelkomen als nieuwe relatie bieden wij u graag een kennismakingstarief van €13,50 exclusief 21% BTW per uur. Wij begrijpen namelijk dat u het liefst geen risico loopt bij het inschakelen van een nieuwe partner voor uw vervoersproblematiek. We leveren u tegen dit scherpe kennismakingstarief een gedegen ervaring met de kwaliteit van onze dienstverlening.

 

 

 

 

Dit kennismakingstarief hanteren we bij zowel één enkele chauffeursrit als bij Valet Parking en Parkeerbegeleiding en geeft u de mogelijkheid tegen zeer geringe kosten de luxe van een Privé Chauffeur te ervaren of uw evenement bij de ontvangst een exclusieve uitstraling te geven. In ons 10 jarig bestaan hebben we veel ervaring opgedaan bij verschillende opdrachtgevers die tot op heden nog steeds van onze diensten gebruik maken. Onze chauffeurs staan garant voor discretie, professionaliteit, betrouwbaarheid en hebben een gedegen (interne) opleiding genoten waardoor ze ook voor u een toegevoegde waarde zijn. Gebruik maken van ons kennismakingstarief verplicht u verder tot niets, we willen graag dat u ons leert kennen en willen ook ù graag leren kennen.

 

Wij denken graag met u mee en zijn u graag van dienst!

 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2020 Excellent Chauffeursdiensten B.V.