Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Diensten

Diensten

Wij onderscheiden ons niet door onze diensten maar wel door onze manier van uitvoeren! Wanneer wij ingezet worden voor het vervoer van een CEO of VIP of we een 1000-tal auto's moeten begeleiden tijdens een event, we zullen er alles aan doen om het tot een succes te maken. De diensten die we leveren zijn onder ander privé-/directie- chauffeurs, valetparking, airport-/thuisbreng- service en autotransport.

 Door onze ruime ervaring zijn onze chauffeurs ook goed inzetbaar en veel gevraagd als stagehands, runners of ter ondersteuning van de organisaties van diverse evenementen.

 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2020 Excellent Chauffeursdiensten B.V.