Facebook Twitter
 
24 uur per dag 7 dagen per week inzetbaar
Kennismakingstarief
U bent hier: Home > Diensten > Airportservice

Airportservice

Vervoer naar de luchthaven in uw eigen auto? Uw eigen chauffeur die u in uw auto weer ophaalt, rekening houdend met eventuele vertragingen? Dat kan met de airportservice. Geen hoge parkeerkosten, uw auto veilig op kantoor of bij uw huis? En vervoer op het moment dat ú dat wenst? Excellent regelt het voor u.

 



Vliegen is een comfortabele en snelle manier van reizen, waarom zou u dit niet al starten vanaf vertrek thuis met onze airportservice? Op een luchthaven is het vaak erg kostbaar om te parkeren en moet u ver lopen of met een bus van de parkeerplaats naar de terminal. Deze ergenis kunnen wij bij u volledig weg nemen door u in uw eigen auto thuis te laten ophalen en voor de deur van het vliegveld af te zetten. De auto brengen we weer netjes naar huis of als u dit wenst naar de garage zodat eventueel onderhoud kan plaatsvinden tijdens uw reis. Ook staat uw auto waarschijnlijk thuis veiliger dan op een vliegveld.

Ook wanneer u vertrekt of aankomt op verschillende luchthavens kunt u gebruik maken van onze airportservice. U bent flexibel in uw reisduur en met uw vluchten, onze chauffeurs kunnen u op ieder gewenst vliegveld in Nederland of daarbuiten weer ophalen.

 > Opening tentoonstelling Peter Lindbergh in Rotterdam
In opdracht van Alfa Romeo hebben we in de nieuwe, spectaculaire Alfa Romeo Guilia internationale modellen als Naomi Campbell, Lara Stone en Cindy Crawford gereden voor de opening van een nieuwe tentoonstelling van Peter Lindbergh in de Rotterdamse kunsthal.
 
 > Opening Bentley, Bugatti en Lamborghini showroom
Tijdens de opening van de vernieuwde showroom van Bentley, Lamborghini en Bugatti hebben wij de valet parking verzorgd voor alle genodigden in opdracht van Pon Luxury Cars.
 
 > Winter Edition 2016 Fashion Week Amsterdam
Dit jaar is het derde jaar dat Mercedes-Benz naamgever is van de Fashion Week, voluit Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam geheten. Tijdens dit grote modespektakel hebben onze chauffeurs namens Mercedes-Benz Nederland vervoer verzorgd rondom dit evenement. Speciaal hiervoor werden 10 S-klasses ingezet.
 
Copyright 2019 Excellent Chauffeursdiensten B.V.